Spring til indhold

Familien Fladnæse

Sidste sommer designede jeg en lille kanin med et stort hoved og en lille krop. Den fik en gulerod at holde på. Mens jeg designede den, og ikke mindst hæklede den, udsprang ideer til flere andre små dyr, med store hoveder.

Kaninen Kaya
Kaninen Kaya

I december 2020 blev jeg ligesom så mange andre hjemsendt, og kunne desværre ikke arbejde. Jeg lever af at undervise på motionshold for seniorer, et job jeg elsker, men som man ikke kan udføre når verden skal lukkes ned pga. Coronakrisen. Jeg fik derfor en masse tid tilovers, og den blev brugt på at hækle og videreudvikle mine ideer om flere små fladnæser.

Så jeg fik har nu udvidet familien med Aben Alfred, Bien Bimmer og Ræven Ronja. Jeg overvejer at kalde dem Familien Fladnæse, fordi ansigtet er hæklet fladt, mens der er masser af andre former på resten af figuren. De kunne også hedde Familien Storhoved. Jeg har ikke helt besluttet mig.

Hvis du har lyst til at hækle dem selv, kan du nu købe opskrifterne, de koster kr. 25,-/styk og kan købes ved at kontakte mig på email: tina@kreasnoren.dk eller gå ind på min shop på enten Ravelry eller Garnlig.dk. Her kan du også finde andre af mine designs, både købe og gratis opskrifter.

Forhåbentligt på gensyn

2 tanker om “Familien Fladnæse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.