Spring til indhold

Nålepude eller en kop varm chokolade?!…

  • af

Jeg fik en idé forleden dag og den fyldte så meget i mig om aftenen at jeg næsten ikke kunne falde i søvn, så næste dag besluttede jeg mig for at skubbe uglen jeg ellers havde gang i til side, og starte på min nye ide i stedet. Man kunne måske tænke at det ordentlige ville være at vente til jeg havde færdiggjort min opskrift på uglen og når den var sendt til test-hækling, kunne jeg kaste mig over min nye idé… men da dette er ikke mit levebrød, så jeg vælger det projekt, hvor energien flyder – ja nogle gange endda trækker mig med. Så jeg kastede mig over udformningen af en nåle pude, som er formet som en fin vintage kop.

Første udkast på opskrift af nålepude bliver renskrevet

Både kop og underkop er stivet med vand-/limblanding og derefter formet. Jeg er ret godt tilfreds med formen på tallerkenen, men overvejer lidt om koppen skal have lidt mere fylde i bunden. Måske skal der også være lidt mere flødeskum på toppen. Dette er et meget godt eksempel på, hvor omfattende det er at designe et ny ting. Jeg hækler og hækler og piller op og hækler og piller op i et væk. Når det er færdigt er jeg sjældent helt tilfreds med formen, og derfor bliver der hæklet en ny med de ændringer jeg overvejer. Og undervejs i den proces, bliver der også pillet op flere gange. Men jeg synes det er sjovt og derfor gør jeg det.

Spændende at se hvor denne ender 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.