Spring til indhold

Mange bolde i luften

  • af

I dag har været en produktiv dag, men også meget forskelligartet. Jeg har færdiggjort de 6 Bogorme, som skulle leveres til brug som studenter gaver, hæklet øjnene på de næste 9 Bogorme, som skal leveres henover de næste par måneder, solgt nogle flere opskrifter af både #BogormenBuster og #DinoDanny og til sidst men ikke mindst, har jeg tegnet mig et logo til KreaSnoren 🙂 Nå, ja så har jeg også ryddet op, vasket tøj og lavet en lyskasse, til at tage billeder af mine hæklerier.

Det er sjovt ind imellem at lave noget andet kreativt end at hækle og strikke. Da jeg var ung tegnede jeg en del, og elskede at have billedkunst i gymnasiet. Undtagen når vores lærer talte om kunsthistorie, gab ! der faldt jeg fra. Måske jeg ville synes det var mere interessant nu.

Jeg tegnede først på almindeligt papir, dernæst lagde jeg madpapir henover og tegnede op med en sort tusch, tog billeder af det, uploadede til computeren og til sidst fjernede små forkert satte streger med en ganske udmærket program – Paint! ja, hvem har nogen sinde kunne bruge det til noget?! Men nu kom det i brug 🙂

Mit nye logo skal pryde min hjemmeside, og tjene som coverbillede på min Facebook side/Instagram/Etsy shop/Ravelry Shop og selvfølgelig være på mine opskrifter. Jeg er spændt på hvordan formatet fungerer, og overvejer om der måske skal en farvebaggrund til at pifte det lidt op. Det er meget sort/hvidt.

I morgen går jeg videre med mine mange bestillinger på Bogorme, en lille abekat og det egern jeg også har fået en bestilling på. Det er godt at jeg elsker at hækle…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.