Spring til indhold

Familien Fladnæse

Jeg har designet og skrevet hækleopskrifter på en masse små dyr. De er alle medlem af samme familie, Fladnæserne og jeg synes deres flade ansigt giver et kært og anerledes udtryk. De har alle store hoveder og små kroppe, og har alle tilbehør, enten noget at holde i eller tage på, som jo nemt kan skiftes ud og mixes.
Jeg har brugt nogle af dem som pengegave-holdere til forskellige festlige anledninger og har da også selv alle figurerne stående rundt omkring i mit hjem som pynt. Kyllingerne og påskelammene bliver dog pakket væk, når påsken er overstået. Nogle af de andre dyr får nissehuer på til jul, og jeg fik da også lyst til at give et par af dyrene solbriller på, da det blev sommer.
Jeg udvikler løbende nye dyr, så kig ind forbi engang imellem og se de nye dyr her på siden eller på min Facebook og Instagram profiler. Man kan købe opskrifterne direkte hos mig ved at sende en mail til tina@kreasnoren.dk eller sms på 22623323. Nogle af opskrifterne kan også findes på mine shops på Garnlig.dk, Etsy og Ravelry. (Blot klik så kommer du til min shop). Hvis man køber flere opskrifter af disse dyr er der mængderabat at hente, men kun hvis man køber direkte hos mig. Garnlig.dk, Etsy og Ravelry kan desværre ikke håndtere mængderabat. Du kan få 1 opskrift for kr. 25,- eller 5 opskrifter i denne serie for kr. 100,-, frit valg imellem de pt. 12 dyr. Hvis du er ligesom mig og ikke kan vælge, kan du også købe alle 12 dyr for blot kr. 220,-. Så er der hækleopgaver til mange timer 🙂

Du kan møde Familien Fladnæse her, der er pt. 12 små dyr og flere på vej. De måler alle ca. 12 cm, når de er hæklet på nål 2,0 og 2,5 mm af 8/4 bomuldsgarn. Giraffen Gabriella er lidt højere, men det er også fordi hun er en giraf, og de har som bekendt en lang hals, så de bedre kan holde øje.

Jeg har en masse ideer til flere dyr, men jeg elsker at få en udfordring, så skriv gerne til mig, hvis du har et ønske til et dyr til Familien Fladnæse. Det er ikke sikkert at det lykkes, men jeg vil gerne gøre et forsøg. For tiden er jeg i gang med en krokodille, det er ikke helt let, så vi skændes lidt. Jeg har allerede nu bestilling på en Leopard, og en hel masse andre dyr er i støbeskeen 🙂