Familien Fladnæse

Jeg har designet og skrevet hækleopskrifter på en masse små dyr. De er alle medlem af samme familie, Fladnæserne og jeg synes deres flade ansigt giver et kært og anerledes udtryk.
De måler ca 12 cm og har alle store hoveder og små kroppe. De har (næsten) alle tilbehør, enten noget at holde i eller tage på, som jo nemt kan skiftes ud og mixes.
Jeg har brugt nogle af dem som pengegave-holdere til forskellige festlige anledninger og har også alle figurerne stående rundt omkring i mit hjem som pynt. Kyllingerne og påskelammene bliver dog pakket væk når påsken er overstået. Nogle af de andre dyr får nissehuer på til jul, og jeg fik da også lyst til at give et par af dyrene solbriller på, da det blev sommer.
Jeg udvikler løbende nye dyr, så kig ind forbi engang imellem og se de nye dyr her på siden eller på min Facebook og Instagram profiler. Man kan købe opskrifterne direkte hos mig ved at sende en mail til tina@kreasnoren.dk eller på mine shops på Etsy og Ravelry. (Blot klik så kommer du til min shop). Hvis man køber flere opskrifter af disse dyr er der mængderabat at hente, men kun hvis man køber direkte. Etsy og Ravelry kan desværre ikke håndtere mængderabat. Skriv gerne en mail for en god pris.

Du kan møde Familien Fladnæse her:

Jeg har en masse ideer til flere dyr, men jeg elsker at få en udfordring, så skriv gerne til mig, hvis du har et ønske til et dyr til Familien Fladnæse. Det er ikke sikkert at det lykkes, men jeg vil gerne gøre et forsøg. For nylig lavede jeg en giraf, som blev virkelig sød, opskriften er på vej. Krokodillen Kris blev også rigtig god, men inden opskriften er klar til ham, skal der lige leges lidt mere med formerne. Der er også en ko på vej 🙂