Færdige Hæklerier

Hvis du endnu ikke har fundet vejen til hæklenålen eller endnu ikke har fået helt kontrol over den, kan du bestille færdige hæklerier hos mig.

Jeg hækler gerne på bestilling, fortrinsvis mine egne designs, men tager jeg gerne imod bestillinger på andres design. Jeg tager også rigtig gerne imod en udfordring, og laver et nyt design, hvis du har et ønske men endnu ingen opskrift.

Alle mine færdige hæklerier laves på bestilling, det vil sige der skal påregnes en leveringstid på 1 – 3 uger alt afhængig at størrelsen på projektet og hvor mange opgaver jeg har inde på det givne tidspunkt.

Da jeg hækler på bestilling specielt til dig, går jeg først i gang med hæklearbejdet, når jeg har modtaget betaling. Nogle gange kan der aftales delvis betaling. 

Bliv inspireret her

Her kan du finde inspiration til din bestilling. Du kan sortere ved at klikke på kategorierne herunder. Når du klikker på billedet får du flere informationer. 

Du kan altid vælge andre farver end vist, og tingene kan også gøres større, ved at hækle i dobbelt garn (mod et tillæg).