Hæklekits og andre gode sager

Jeg kan godt lide at bruge forskellige ting i mine designs. Jeg synes det giver lidt ekstra til det færdige arbejde. Men det kan være en udfordring at finde alle de små ting, som jeg anvender uden man skal rundt til mange forskellige butikker. Jeg har derfor sammensat nogle kits, til nogle af mine designs og der kommer nok flere endnu. Det er også muligt at købe enkeltdele. Blot skriv og spørg.

Jeg har også gennem tiden fundet på andre ting, som jeg sælger videre til hækleren, for eksempel nåle til montering eller mobilholder, så du kan kigge på opskriften på dit mobil eller tablet. Se nedenfor her, og skriv gerne ønsker og forslag.

Bliv inspireret her

Her kan du finde inspiration til din bestilling. Du kan sortere ved at klikke på kategorierne herunder. Når du klikker på billedet får du flere informationer. 

Du kan altid vælge andre farver end vist, og tingene kan også gøres større, ved at hækle i dobbelt garn (mod et tillæg).