Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne omfatter produkter og services udbudt af KreaSnoren, Mosevej 23, 2750 Ballerup, Danmark.

KreaSnoren forbeholder sig ret til når som helst at ændre disse handelsbetingelser. Du er ansvarlig for at gennemse disse betingelser jævnligt på www.kreasnoren.dk, så du holder dig opdateret om eventuelle ændringer.

Disse betingelser er gældende i alle forhold mellem KreaSnoren og kunden medmindre andet er aftalt skriftligt og godkendt af begge parter. 

Kontakt

tina@kreasnoren.dk og telefon nummer 2262 3323

Indgåelse af aftaler

Alle tilbud fra KreaSnoren er gældende i 30 dage fra tilbudsdato, medmindre andet er angivet. Indtil KreaSnoren har modtaget den potentielle kundes accept af fremsendte tilbud, kan KreaSnoren træde tilbage fra sit tilbud uden varsel.

DIN SERVICE

Ved køb af hækleopskrifter, som er fremsendt på mail eller lignende, fraskriver kunden sig fortrydelsesretten ved betalingen.

Ved køb af færdige produkter er der ingen fortrydelsesret, da det er specialfremstillede varer. Kun hvis Kreasnoren ikke kan overholde aftalt leveringstid kan handlen gå tilbage.

Priser og betaling

KreaSnoren modtager betaling på mobilepay på 2262 3323, på Paypal mod et gebyr på 5 % eller kontant ved afhentning af varen på Mosevej 23, 2750 Ballerup. 

KreaSnorens priser er inklusiv moms.

KreaSnoren skal have modtaget betaling inden fremsendelse af elektronisk hækleopskrift og for fysiske varer gælder at betaling skal være modtaget inden arbejdet går i gang.

Rettigheder

Færdighæklede ting fra KreaSnorens opskrifter må gerne sælges i begrænset omfang, men må ikke masseproduceres.

KreaSnorens opskrifter, som er leveret elektronisk må under ingen omstændigheder videresælges eller videregives. Kunden har kun betalt for retten til selv at hækle efter opskriften, og ikke videresende til andre.

KreaSnoren har retten til alle opskrifter og designs, og må ikke kopieres, helt eller delvist.

Ansvar

Ved køb af fysiske produkter overgår ansvaret for varen og forsendelsen til kunden, når varen er sendt. KreaSnoren skal oplyse tracking nummer til forsendelsen.

Accept af handelsbetingelser og vilkår

Når du betaler til KreaSnoren, accepterer du handelsbetingelsernes vilkår.