Japanske Temari bolde – nyt for mig

af | 28. aug. 2020 | 0 Kommentarer

… men bestemt ikke en ny kunstform.

Temari kugler er viklede kugler eller bolde med en kerne af et organisk materiale, typisk ris skaller, som vikles med garn og tilsidst tråd. Derefter bliver de dekoreret med flotte mønstre udarbejdet i farverigt broderi garn.

Jeg lavede min første Temari forleden, jeg snød lidt og brugte en flamingo kugle, da jeg var mest nysgerrig på at lave dekorationen. Den er ikke helt færdigt, men jeg blev lige optaget af at komme videre med mit tæppe. Tænker blomsten skal afsluttes med en sølv tråd.

Krysantemum Temari bold

Jeg er dog blevet nysgerrig på at lave dem rigtigt, og måske endda med noget duft i kernen, så jeg var lige ude og høste rosenblade fra mine få dufteroser i haven. De skal tørre og blandes med ris skaller. Følg med her på bloggen, der kommer helt sikkert et indlæg om det.

Rosenblade til midten af Temari bolden

Nu vender jeg tilbage til mit tæppe, det skal snart samles, og jeg glæder mig vildt til at smyge mig i det 

Sophies Dream Tæppe

Opskriften på tæppet kan du finde her: https://www.ravelry.com/patterns/library/sophies-dream. Der er lavet oversættelse til dansk på selve firkanterne, så vær ikke forskrækket, hvis du ikke kan hækle på engelsk.

Hej, jeg hedder Tina

-og det er mig som står bag KreaSnoren.

Har du forslag til nye hæklerier er du velkommen til at skrive til mig.

Søg på blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Populære opskrifter

hæklet abe

Vidste du at du kan købe Aben Alfred færdighæklet?

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du sagtens købe den færdighæklet.

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede abe hos mig.

 

hækledesigner

Vidste du at man kan hækle flettede julehjerter til juletræet?

Jeg har udviklet 3 opskriftssamlinger med hæklede, flettede julehjerter. Du kan købe alle tre samlinger, eller blot en enkelt.

 

hæklet orkide

Lav en smuk Orkidé, der ikke taber blomsterne.

Og hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede orkidé hos mig.