Krølle på halen og krølle på hjernen

af | 28. sep. 2023 | 0 Kommentarer

Jeg er i en svær periode af mit liv. For 6 måneder siden besluttede jeg at jeg ikke længere ville være gift med den mand, jeg har været sammen med i 26 år og som jeg har to børn. Ægteskabet har (næsten) altid været svært at være i, men kærligheden var stor og velviljen og ønsket om et langt liv sammen var endnu større. Men kærligheden slides op, når gensidigheden ikke eksisterer og ikke evnerne til at finde den heller ikke eksisterer. Jeg holder stadig af min eksmand, men det er ikke en romantisk kærlighed, og derfor skulle jeg væk og begynde at passe på mig. DET er svært og jeg øver mig.

Tidligere har jeg fundet en pause fra besværlighederne i ægteskabet, når jeg udviklede nye figurer. I den seneste tid har jeg desværre ikke haft overskud til at skabe noget nyt og formgive en ny figur. Jeg har prøvet, men har flere gange  måtte kaste håndklædet i ringen. Det var simpelthen for meget for min hjerne, og jeg har ikke kunne komme i kontakt med min stædighed og evne til at tænke ud af boksen. Men så skete der noget.

Jeg blev provokeret. Og der er åbenbart god energi i den følelse hos mig.

Der var en anden hækle designer, der udgav en opskrift på en lille gris, og påstod at den kunne hækles ud i ét. Men når man kiggede på grisen, var det tydeligt at de 4 ben skulle syes på. Så bliver den jo ikke hæklet ud i ét – tænkte jeg. Derudover ville hun have 30 kroner for en opskrift på en lille figur, som ikke engang var en ny-skabning, men som andre har lavet hækleopskrifter på. Og SÅ kom der gang i min skaber-hjerne!

I løbet af en dag havde jeg formgivet grisen, og næste dag blev den renskrevet, der blev taget billeder og lavet forklaringer, og den blev sendt til testhækling. Og nu er den klar til dig. 

Den er ganske gratis og jeg håber du vil tage godt i mod den, og vise den frem på Facebook og Instagram. Hvis du fortæller hvor du har fundet opskriften vil jeg blive meget glad og taknemmelig. Vis den også frem i virkeligheden og pral med dine evner til at hækle, og lav en masse små grise, som vil skabe glæde rundt omkring.

Når grisen hækles af 8/4 bomuldsgarn på nål 2,5 mm, bliver den cirka 6,5 cm lang og 4 cm høj. Hvis du hækler den af tyndt hæklegarn (for eksempel Shjeepes’ Maxi Sweet Treat) på nål 1,5 mm bliver den 4,5 cm lang og 3 cm høj. Bind et bånd om maven og hæng den på juletræet, en troldegren eller måske på julegaven. De kan også stå på julebordet som pynt eller være en del af nisselandskabet. Der er mange muligheder, kun din fantasi sætter grænser.

Du finder den gratis opskrift her. Rigtig god hæklelyst.  

 

Hej, jeg hedder Tina

-og det er mig som står bag KreaSnoren.

Har du forslag til nye hæklerier er du velkommen til at skrive til mig.

Søg på blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Populære opskrifter

hæklet abe

Vidste du at du kan købe Aben Alfred færdighæklet?

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du sagtens købe den færdighæklet.

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede abe hos mig.

 

hækledesigner

Vidste du at man kan hækle flettede julehjerter til juletræet?

Jeg har udviklet 3 opskriftssamlinger med hæklede, flettede julehjerter. Du kan købe alle tre samlinger, eller blot en enkelt.

 

hæklet orkide

Lav en smuk Orkidé, der ikke taber blomsterne.

Og hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede orkidé hos mig.