Dino Danny

af | 11. jun. 2020 | 0 Kommentarer

hæklet dinosauer

For et par uger siden fik jeg en bestilling på en hæklet figur, som skulle gives som en barselsgave til en lille ny verdensborger. Jeg elsker den slags opgaver. Først og fremmest er det en stor ære at få lov til at lave noget, som nogen vil give i barselsgave til nybagte forældre. Men det er også sjovt at få en opgave, hvor opgavestiller er en smule usikker på hvad hun ønsker.

Når jeg får sådan en henvendelse, bruger jeg min coach uddannelse. Gennem forskellige spørgsmål og nogle gange forslag, hjælper jeg kunden frem til en klarhed om hvad der bringer glæde. I denne sammenhæng gik det hurtigt…

Kunden har passet den nybagte mor, da hun selv var Au-pair i familien for snart 27 år siden. Hun kendte altså den nye mor, da hun var et lille barn. Med få spørgsmål fra mig, huskede kunden pludselig at hun havde givet den lille pige en dinosaur og vupti, så vidste min kunde med sikkerhed at det skulle være en dinosaur. Og så var det jo bare om at komme i gang 

Jeg er stadig ny i at udvikle opskrifter, men jeg har da fået lidt erfaring, så mens jeg hæklede (og pillede op og hæklede det samme element for fjerde gange), noterede jeg, og tog billeder undervejs. Nu er opskriften renskrevet og sendt til test-hækling, og jeg håber at den er klar til salg om en uges tid. Den kommer til at koste kr. 25,- og kan købes direkte hos mig (skriv på tina@kreasnoren.dk eller 22623323 og betal på mobile pay også på 22623323) eller på min Etsy/Ravelry/Garnlig.dk shop.

Hvis du står og skal give en barselsgave er du meget velkommen til at kontakte mig, så kan vi måske finde på en fin hæklet gave sammen. Eller måske ønsker du en hæklet figur, taske, orkide eller tørklæde til dig selv eller som gave, så må du også meget gerne kontakte mig.

Man kan også købe den færdige figur hos mig, den koster kr. 250,-

Hej, jeg hedder Tina

-og det er mig som står bag KreaSnoren.

Har du forslag til nye hæklerier er du velkommen til at skrive til mig.

Søg på blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Populære opskrifter

hæklet abe

Vidste du at du kan købe Aben Alfred færdighæklet?

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du sagtens købe den færdighæklet.

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede abe hos mig.

 

hækledesigner

Vidste du at man kan hækle flettede julehjerter til juletræet?

Jeg har udviklet 3 opskriftssamlinger med hæklede, flettede julehjerter. Du kan købe alle tre samlinger, eller blot en enkelt.

 

hæklet orkide

Lav en smuk Orkidé, der ikke taber blomsterne.

Og hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede orkidé hos mig.