Jeg elsker at hækle.

af | 21. apr. 2020 | 0 Kommentarer

For mange år siden gik jeg ned med stress, og skulle finde en aktivitet, som gav mig ro. Det var svært, for selvom jeg udenpå syner til at være et roligt mennesker, er der stormvejr indeni. Jeg er den slags menneske der får mange ideer og har lyst til at gøre en masse. Jeg har efterhånden lært at jeg ikke kan holde til at udføre alle mine ideer, jeg ender med at ligge søvnløs om natten.

Jeg var igennem en del forskellige former for stressreducerende aktiviteter. Puslespil, male/tegne, bage, lave mad, yoga og naturligvis meditation. Jeg var glad for næsten det hele, men glemte at bruge det da jeg igen havde det godt og sov godt om natten. Så flere år senere røg jeg ned igen, og tog atter fat om hæklenålen. Denne gang sad den fast, og det har den gjort lige siden. Jeg nyder stadig at bage kager, men foretrækker at hækle, man bliver ikke ligeså tyk af at hækle.

Jeg er nu en ægte hækleentusiast, jeg har en dejlig masse garn og hæklenåle i mange størrelser, og har altid gang i mindst 2-3 projekter af gangen. Når jeg har lyst til at shoppe, køber jeg garn. Nogle bruger udtrykket “Garn-oholik”…. måske det passer til mig. Min mand mener i hvert fald at jeg har rigeligt garn…

Er du en hækleentusiast? Jeg håber du vil læse med på denne blog, der kommer historier om mine projekter, gratis opskrifter og nogle købe opskrifter.

Hej, jeg hedder Tina

-og det er mig som står bag KreaSnoren.

Har du forslag til nye hæklerier er du velkommen til at skrive til mig.

Søg på blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Populære opskrifter

hæklet abe

Vidste du at du kan købe Aben Alfred færdighæklet?

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du sagtens købe den færdighæklet.

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede abe hos mig.

 

hækledesigner

Vidste du at man kan hækle flettede julehjerter til juletræet?

Jeg har udviklet 3 opskriftssamlinger med hæklede, flettede julehjerter. Du kan købe alle tre samlinger, eller blot en enkelt.

 

hæklet orkide

Lav en smuk Orkidé, der ikke taber blomsterne.

Og hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede orkidé hos mig.