Nålepude eller en kop varm chokolade?!…

af | 12. jan. 2022 | 0 Kommentarer

Jeg fik en idé forleden dag og den fyldte så meget i mig om aftenen at jeg næsten ikke kunne falde i søvn, så næste dag besluttede jeg mig for at skubbe uglen jeg ellers havde gang i til side, og starte på min nye ide i stedet. Man kunne måske tænke at det ordentlige ville være at vente til jeg havde færdiggjort min opskrift på uglen og når den var sendt til test-hækling, kunne jeg kaste mig over min nye idé… men da dette er ikke mit levebrød, så jeg vælger det projekt, hvor energien flyder – ja nogle gange endda trækker mig med. Så jeg kastede mig over udformningen af en nåle pude, som er formet som en fin vintage kop.

Nålepude

Både kop og underkop er stivet med vand-/limblanding og derefter formet. Jeg er ret godt tilfreds med formen på tallerkenen, men overvejer lidt om koppen skal have lidt mere fylde i bunden. Måske skal der også være lidt mere flødeskum på toppen. Dette er et meget godt eksempel på, hvor omfattende det er at designe et ny ting. Jeg hækler og hækler og piller op og hækler og piller op i et væk. Når det er færdigt er jeg sjældent helt tilfreds med formen, og derfor bliver der hæklet en ny med de ændringer jeg overvejer. Og undervejs i den proces, bliver der også pillet op flere gange. Men jeg synes det er sjovt og derfor gør jeg det.

Spændende at se hvor denne ender 🙂

Hej, jeg hedder Tina

-og det er mig som står bag KreaSnoren.

Har du forslag til nye hæklerier er du velkommen til at skrive til mig.

Søg på blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Populære opskrifter

hæklet abe

Vidste du at du kan købe Aben Alfred færdighæklet?

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du sagtens købe den færdighæklet.

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede abe hos mig.

 

hækledesigner

Vidste du at man kan hækle flettede julehjerter til juletræet?

Jeg har udviklet 3 opskriftssamlinger med hæklede, flettede julehjerter. Du kan købe alle tre samlinger, eller blot en enkelt.

 

hæklet orkide

Lav en smuk Orkidé, der ikke taber blomsterne.

Og hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede orkidé hos mig.