Rensdyrkugler

af | 29. nov. 2021 | 0 Kommentarer

Jeg elsker at få en forespørgelse på en ny hæklet ting, noget som sætter gang i kreative tanker. Især når forespøgelsen har et twist jeg ikke selv havde tænkt eller set noget sted. I forrige uge kom en forespørgelse på en hæklet julekugle som rensdyr. Det var ikke nyt, heller ikke for mig, dem lavede jeg nogle stykker af sidste år og har set flere af dem rundt omkring. Men kunden ønskede et sæt med to rensdyr i forskellige størrelser. En i almindelig størrelse og en lille en ved siden af. Dét var lidt hyggeligt, men jeg måtte igang med at redesigne mit rensdyr fra sidste år til mini-udgave. Sættet blev så fint at du får en gratis opskrift her.

hæklet julekugle rensdyr

Jeg har brugt flamingo kugler som indmad, så får de den flotteste runde form. De kan købes i forskellige hobby forretninger i mange størrelser. Jeg har brugt kugler med diameter 6 og 3 cm i denne opskrift. Da der er stor forskel på hæklefasthed hos os hæklere, er det ikke sikkert du skal bruge samme antal udtagninger og omgange som jeg, så det vigtigt at tilpasse udtagninger, indtagninger og omgange til din hæklefasthed.

Du er velkommen til at sælge dit færdige arbejde, jeg beder blot om at du refererer til KreaSnorens design. Hvis du lægger billeder af dit færdige arbejde på nettet, vil jeg blive glad hvis du bruger #KreaSnoren som reference. Det er IKKE tilladt at videregive eller videresælge opskriften, men henvis gerne til denne hjemmeside, hvor man kan finde opskriften. Jeg håber du vil respektere dette, da det tager lang tid at udvikle en figur og yderligere lang tid at skrive opskriften. Rigtig god hæklelyst 

Opskriften kan du downloade ganske gratis lige her

Rigtig god hæklelyst 

Hej, jeg hedder Tina

-og det er mig som står bag KreaSnoren.

Har du forslag til nye hæklerier er du velkommen til at skrive til mig.

Søg på blogindlæg

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Populære opskrifter

hæklet abe

Vidste du at du kan købe Aben Alfred færdighæklet?

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du sagtens købe den færdighæklet.

Hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede abe hos mig.

 

hækledesigner

Vidste du at man kan hækle flettede julehjerter til juletræet?

Jeg har udviklet 3 opskriftssamlinger med hæklede, flettede julehjerter. Du kan købe alle tre samlinger, eller blot en enkelt.

 

hæklet orkide

Lav en smuk Orkidé, der ikke taber blomsterne.

Og hvis du ikke har knækket koden med hæklenålen endnu, kan du købe den færdighæklede orkidé hos mig.